nlc.hu
Szex

A nyálát árulja az OnlyFans-modell

A fehérneműit, a nyálát és a kukája tartalmát is árulja az OnlyFans-modell: jól megy az üzlet

A 22 Lateisha Jones az Egyesült Királyságban az egyetem orvosi biológia szakát hagyta ott az OnlyFans-modellkarrier kedvéért, és egyáltalán nem bánja a döntését.
Lateisha Jones

Lateisha Jones nemcsak az OnlyFans videóival keresi a kenyerét, hanem egész termékpalettát épített ki maga köré. Az áruit látva elsőre biztosan csodálkozni fogsz, hogy ki venne ennyi hasztalan és undorító dolgot, pedig a válasz sokkoló lesz: meglepően sokan – derül ki az RTL cikkéből.

Lateisha például a saját nyálából is üzletet csinál, azt 200 és 1500 angol font (86 ezer és 650 ezer forint) közötti áron értékesíti. Az árat a mennyiség határozza meg (“Kezicsókolom, másfél deci nyálat kérek szépen, Lateisha néni!”).

Aki kíváncsi a szemeteskukája tartalmára, 80 angol fontért (kb. 34 ezer forintért) veheti meg tőle, a sminklemosásra használt vattakorongjaiért 50 fontot (21 ezer forintot) kér, a wellnessen viselt bikinijét pedig 400 fontért árulja.

Korábban Lateisha boltban dolgozott eladóként, de az üzlet az OnlyFansen annyira pörög, hogy erre már egy ideje nem szorul rá. A befolyt összegből már visszafizette a hiteleit, sőt az édesanyja összes tartozását is rendezte, a testvérét pedig egy ló megvásárlásával ajándékozta meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top