Szex

11 dolog, amitől megjön a kedvünk a szexhez

Egy pohár bor? Hullámvasút? Romantikus zene? Neked mi hozza meg a kedvedet a szexhez? Mi összeszedtünk 11-et.

11 dolog, amitől megjön a kedvünk a szexhez1. Veszély
Helen Fisher, a Rutgers antropológusa azt tanácsolja a férfiaknak, hogy hullámvasútra vigyék a csajokat az első randin. Az adrenalin, ami a vészhelyzetben elönti a testünket, ugyanis afrodiziákumnak sem utolsó.  Nem véletlenül nemzettek annyi gyereket a háborúk során is.

2. Kétségbeesés

Ha baj van, és minden összeomlik körülöttünk és bennünk egyszerre, akkor két dolgot akarunk: hogy megvigasztaljanak, és hogy olyan inger érjen minket, ami felülírja a kétségbeesésünket. Lehet, hogy a férfiakra szexuális szempontból negatívan hatnak a könnyek, de ilyen esetekben azt sem bánjuk, ha szívességből fekszenek le velünk.

3. Zene
Mindegy, hogy klasszikus, rock vagy elektronikus, a zene – ha elég jó és elég hangos – meghozza a kedvet az élethez, és ezáltal persze a szex legkülönbözőbb, aktuális zenei aláfestéshez passzoló válfajaihoz is.

11 dolog, amitől megjön a kedvünk a szexhez4. Alkohol
Az alkohol önmagában nem a szexhez hozza meg a kedvet, hanem a csacsogáshoz, de ha vonzó férfival isszuk, könnyen előfordulhat, hogy azon kapjuk magunkat, hogy csak fél agysejtünkkel figyelünk a magasröptű beszélgetésre, a háttérben pedig szexuális tartalmú programok futnak.

11 dolog, amitől megjön a kedvünk a szexhez
11 női praktika, amit gyakran bevetünk a pasik ellen

 

 

5. Utazás
Ha új élmények érnek minket, akkor az a kaland és az izgalom érzését kelti, ami pedig további kalandvágyat szül. Az utazásos élmények a legjobbak közé tartoznak, és ezeknek szerves része az is, amit a vonaton, kocsiban, repülőn csinálunk. Vagy akárhol.

6. Unalom
Ha nincs semmi dolgunk és nem is különösebben stresszelünk semmin, akkor előbb-utóbb a szex felé fognak kanyarodni a gondolataink. Ehhez nem kell még pornót sem néznünk, ugyanolyan automatikus vágyunk lesz rá, mint a gyerekeknek a fagyira, ha épp nincs valami rajzfilm, ami jobban leköti őket.

7. A megfelelő látvány
Sajnos a férfiak általában nem mutogatják a testüket. A meztelen férfitest látványáról azokra a helyzetekre asszociálunk, amikor a szürke hétköznapokban ilyen látványban részünk lehet, az pedig többnyire a hálószoba. Természetes tehát, ha ez a látvány szembesétál velünk a körúton, akkor parázna gondolataink támadnak.

11 dolog, amitől megjön a kedvünk a szexhez8. Féltékenység
A féltékenység egyfajta versenyhelyzet, amitől adrenalin termelődik a szervezetünkben. Ez pedig meghozza a kedvünket a szexhez. Ez persze nem azt jelenti, hogy megéri megállás nélkül féltékenykedni.

9. Evés
Van, amikor az irtózatos kajálás csupán alvásra késztet, de ha az emésztés nem kíván teljes energiabedobást a szervezetünktől, akkor a maradékot szeretjük szexre fordítani… Egy kiadós hétvégi villásreggeli például a legjobb afrodiziákum.

10. Álmatlanság
Akár  egyedül alszunk, akár férfival, ha rémálmaink vannak, vagy az éjszaka közepén felébredünk, akkor nem sok jobb ötletünk van, minthogy szexuálisan aktivizáljuk magunkat. Szerencsésebb esetben csupán a férfit kell felkelteni, aki álmában védtelen, és mire felfogja, hogy miről is van szó, már nem tud nemet mondani. Minden egyéb esetben pedig kreatívnak kell lennünk.

11. Sport
Sportolás után fel vagyunk dobva, erősnek és ruganyosnak érezzük magunkat. Ezt szeretjük a párunknak is azonnal bemutatni. Bár sietni kell, mert a “hatás” csak egy-két óráig tart, és utána inkább ennénk vagy aludnánk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top