Szex

5 meglepő tény a szexuális szokásainkról

A rendszeres sportolás befolyásolja a szexuális életünket? Van összefüggés az önkielégítés és a twitterezés között? És azt tudtad, hogy a párkapcsolatod érdekében jobb, ha lemondasz a kolbászról és a steakről?
5 meglepő tény a szexuális szokásainkról
Időskorban is kell a szex

1.      Aktív sport = könnyebb orgazmus
Azok a nők, akik élvezik a testedzést, könnyebben érnek el orgazmust. Lányok! Elő a futócipővel, az izomláznak este meglesz a jutalma.

2.      Magukra maradt twitterezők
Aki sokat csivitel, magára maradhat. Még az ágyban is. Egy felmérés szerint azok, akik napi rendszerességgel csacsognak, posztolnak a portálon, ugyanilyen sűrűséggel elégítik ki magukat. Gépeket kikapcsolni, párban mégis jobb, nem?

5 meglepő tény a szexuális szokásainkról3.      A lányok hallgatnak
Legalábbis arról, hogy szoktak-e maszturbálni. Ebben a kérdésben még mindig szemérmesebbek vagyunk a férfiaknál, dupla annyi pasi vallja be ugyanis, hogy időnként segít magán, mint nő. Ugyan már lányok, nincs ebben semmi ciki.

4.      Kevesebb hús, több orális szex

Egy amerikai felmérés szerint a vegák szívesebben kényeztetik orálisana partnerüket, mint húsevő társaik. Ezek után reméljük nem lesz vita abból, ha a vasárnapi menüről lekerül a rántott hús.  

5.      Önbizalom szüli a szexet
Érdemes megfogadni néhány önbizalomnövelő jó tanácsot, még akkor is, ha egyik-másik elsőre nevetségesnek tűnik. Azok a lányok ugyanis, akik jóban vannak magukkal, a szexet is jobban élvezik. Elég az önmarcangolásból, jöhetnek az élvezetek!

Forrás: okcupid.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top