Szex

Mit szeretnek a pasik a szexen kívül?

A hír igaz: a férfiak szeretik a szexet. De szeretik a járulékos örömöket is? Kigyűjtöttünk 7 szexszel kapcsolatos dolgot, amit szeretnek, de nem szerepel benne a pénisz.

Mit szeretnek a pasik a szexen kívül?1. Ölelkezni
Ez komoly. Még ha néha úgy is tűnik, hogy a férfiak nem rajonganak a bújásért, ez nem igaz: azzal a tudattal tölti el őket, hogy erősek és védelmezik a nőt.

2. Ágyban tölteni a napot
Hát nem az a legjobb, ha már muszáj felkelni az ágyból, mert éhen halunk, de még sincs hozzá semmi kedvünk?

3. Olyan dolgokat mondani, amiket nem szokott
Feltűnt már, hogy a férfiak szex után annyira ki tudnak lazulni, hogy még az is előfordul, hogy magukról beszélnek, teljes bizalommal? Ezzel nem illik visszaélni, úgyhogy tartsuk titokban, amit ilyenkor mond.

4. Masszázs
Adni is szeretik, de kapni persze még jobban. Ahogyan mi is. Fő az igazságosság.

5. Együtt zuhanyozni
Naná, hogy szívesen bámulnak minket zuhanyzás közben. Arról nem is beszélve, hogy a közös zuhany időt és energiát spórol.

6. Nevetni
Nem tudjuk miért, de szex után minden sokkal viccesebbnek tűnik. Nekik is.

7. Reggelizni
Az igazán kiadós szex, ha este kezdődik, akkor reggelig tart. Ilyenkor néha jó megszabadulni a másiktól, de néha még jobb együtt reggelizni. A férfiak értékelik, ha az utóbbi úgy valósul meg, hogy ágyba viszik nekik a reggelit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top