A szextanácsadó válaszol

Ha túl nagy, az is baj?

Azt hittük, már rég túljutottunk a hímvessző nagyságának problematikáján, de mindig van új a nap alatt.

Ha túl nagy, az is baj?Kedves Bea!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a pénisz mérete tényleg számít? – írja egy olvasónk a Válaszkereső oldalán. – Az exem pénisze teljesen átlagos méretű volt, inkább kisebb, mint nagyobb, de hibátlan volt közöttünk a szex, a jelenlegi barátomnak viszont óriási a pénisze, de behatolással egyszerűen képtelen vagyok vele elmenni. Lehet az, hogy a túl nagy sem jó? Nem tudom, hogy mit tegyek, ha ez így megy tovább, a végén emiatt fogunk szétmenni. Ha tornáztatom a hüvelyizmomat, javíthatok ezen? Köszönet!

Kedves Kérdező!

A pénisz mérete egy bizonyos határok között nem okoz problémát, mivel a női hüvely tágulásra képes. Hiszen a baba is meg tud születni. Olyan szövetrendszere van, ami képes a nagyobb hímvessző befogadására is. Tehát ezzel eddig nem is lenne probléma, hacsak nem valami extrém nagy péniszről van szó. Nem tudom, mert arról nem írsz, hogy ez az óriási pénisz okoz-e fájdalmat, vagy félelmet kelt-e benned, vagy esetleg behatolási nehézségek vannak. Ha a félelemtől nem nedvesedik eléggé a hüvelyed, akkor nehezebben befogadható a hímvessző. Ha félünk, vagy nem vagyunk elengedettek, akkor ez gyakran bekövetkezik.

Tehát ha behatoláskor nem vagy eléggé nyirkos – és az előző pároddal nem volt ilyen problémád – akkor ennek valami rejtett oka van. Márpedig ha szorongsz szerelmeskedés közben, akkor lehetetlenség elérni az orgazmust. Ugyanis ahhoz, hogy orgazmusunk legyen, szükség van a meghittségre, a bizalomra, az elengedettségre és az érzelmi biztonságra. Nem írtál a kapcsolatokról. Megvan-e mindez a jelenlegi kapcsolatodban? Ha ezen a téren nincsen probléma, és elengedett, felszabadult vagy, akkor az is elképzelhető, hogy más pozitúrákban kellene megpróbálnotok a szeretkezést. Ugyanis minden hímvessző más alakú, formájú, másként tud ingerelni, és meg kell találni azokat a pózokat, amik beválnak.

A Kriston intim torna nagyon jótékony hatású. Növeli az orgazmuskészséget, rugalmassá teszi a hüvelyt, ami azt jelenti, hogy tud tágulni is és utána pedig visszahúzódni eredeti méretére. Az intim torna során szexuális ügyességre teszünk szert a partnerünk nagy örömére. Több női hormon (ösztrogén) termelődik, ezáltal a szexuális étvágy is nő, és az alhasi vérbőség miatt elkerülnek a fertőzések is. Szabályozza a menstruációt és görcsölésmentesen vészeljük át. Mindenképp hasznos lenne JÓL megtanulni a Kriston intim tornát. Azt azonban nem javaslom, hogy a saját elképzelésed szerint tornázz, mert kárt tehetsz magadban. Remek, karakteres aranyeret tudunk létrehozni, ha nem megfelelő módon tornázunk! Üdvözlettel: Bibók Bea

Ha túl nagy, az is baj?Bibók Bea – intimtorna-tréner, párterapeuta, szextanácsadó

Te mit mondanál akkor, ha megkérdeznék tőled, hogyan is érzed magad? Én azért dolgozom, hogy minél több nő, férfi és párkapcsolat legyen boldog, elégedett, szexuálisan kiteljesedett. Hogy minél több fiatal érezze azt, van kihez fordulnia kérdéseivel, kétségeivel, megtanítani nekik azt, hogy igen, mindenről lehet beszélgetni, még a tabukról is. Válaszokra, beszélgetésekre, támogató hozzáállásra van szükség. Szülőként, háromlányos anyaként már megtapasztaltam ennek jótékony hatását. Tovább >>>

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top