Szinkronban cikkek

Apró “hibák”, amiket a férfiak imádnak a nőkben

Azok az adottságok, amit a nők magukon problémásnak gondolnak, a férfiak szemében sokszor a legszexibbek. Olyan pasik vallanak, akiket érdemes meghallani. Te mit rejtegetsz? Lehet, hogy épp azt imádják benned.

Minden nő szereti a legjobb oldalát mutatni, ha a kiszemeltje vagy a szerelme a közelben tartózkodik. Sokszor órákig készülődünk egy találkozó előtt, de azok a nők sem restek a legjobb formájukat hozni, akik már együtt élnek a párjukkal. Sokan közülük el sem tudják képzelni, hogy ne frissen mosott hajjal vagy smink nélkül mutatkozzanak. Holott a legtöbb férfi, ha kezdetben nem is szeretne belátni a függöny mögé, hosszú távon mindenképpen a valóságra kíváncsi. Olyan pasik mesélnek most, akik már tudják, hogy a szépség sokkal többet jelent egy jó sminknél vagy egy lakkozott hajkölteménynél.

Tamás

Talán negyedjére aludt nálam. Egy ismerősöm esküvőjén buliztunk. Ő gyönyörű volt, az est legszebbje számomra. Tudom, hogy a tökéletes haján két órát dolgozott a fodrász, aztán egy sminkeshez is elment. Úgy festett egész este, mint egy hollywoodi álom. Láttam, hogy néznek rá mások, férfiak és nők, és én nagyon büszke voltam a páromra. Azt hittem, ez fokozhatatlan. Aztán reggel, amikor zuhanyzás után, fehérneműben, vizes hajjal kijött a fürdőszobából, a lélegzetem is elállt. Úgy, frizura és smink nélkül, önmaga valójában, ott állt, az volt talán életem egyik legszebb látványa. Így még csodálatosabbnak tűnt a szerelmem. Utólag megtudtam, hogy nagyon frusztrálta, hogy felszedett 2 kilót ahhoz képest, ahogyan jól érzi magát, és ott belül azt gondolta, hogy smink nélkül kiábrándulok belőle. Máig nem vagyok biztos abban, hogy elhitte, milyennek láttam azon a reggelen.

Gergő

Amikor megismertem, mindig olyan környezetben találkoztunk, ahol a szép ruha és a smink a hétköznapi megjelenés része volt. Nagyon megtetszett már akkor is, de vártam a randinkat, amikor ebből a mesterséges munkakörnyezetből kiszakadva olyan oldalát is megismerhetem, amelyik természetes és emberi. Viszont picit csalódtam, mert ugyan nem magassarkúban és kiskosztümben randizott, de a sminkje olyan volt, mint amit a munkája során visel. Már egy hónapja ismerkedtünk, amikor izgalmas programot választottunk, ahová nem volt értelme kisminkelve menni. Az uszoda bejáratánál várt rám.

Apró

Ahogy közeledtem, már láttam, hogy valamiért most más, mint eddig. Félszegen mosolygott ugyan, de éreztem, hogy zavarban van. Rájöttem, hogy bántja, hogy először látom smink nélkül, úgy, hogy nem rejti el a szeplőit. Leírhatatlanul megkönnyebbültem, ugyanis a sok felesleges festék nélkül, a maga természetességében sokkal szexibbnek tűnt, mind eddig valaha. Nehéz volt meggyőznöm minderről, de mára elhiszi, sőt tudja, hogy egyszerűen imádom a szeplőit, és ha csak lehet, mondom neki, hogy ne sminkelje túl magát.

Bence

Ismerkedtünk még, de a feleségem már az elején elmondta, hogy bizony nem túl jó szeme, de nem hajlandó emberek közé menni szemüvegben, mert az egyáltalán nem áll jól neki, ezért mindig kontaktlencsét visel. Még előttem sem mutatkozott soha úgy, csak otthon, a családja előtt hordta az utált darabot. Aztán egyszer megbetegedett, és én megbeszéltem a szüleivel, hogy meglátogatom, de előtte titkolóztam. A meglepetésem annyira jól sikerült, hogy még a teáját is magára borította. Nagyon kiakadt, hogy nem szóltam, hogy megyek, és otthoni ruhában, sőt szemüvegben látom. Akkor ott nem is tudtam meggyőzni arról, hogy milyen izgalmasnak találtam abban a szemüvegben, és hogy a pizsama is szexi volt rajta. Azóta pedig ezerszer bizonyítottam már, hogy szemüvegben igazán dögös, sőt ellenállhatatlan számomra. Most az utcán is viseli, és rájött, hogy bolondság volt ekkora perpatvart csinálnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top