Sztárok

Britney még mindig túlköltekezik

Ismét gondok vannak Britney Spearssel: a bírósági iratok szerint ugyanis az énekesnõ sokkal több pénzt költ szórakozásra, mint a gyerekeire.

Egy ausztrál szórakoztató portál megszerezte azokat a pénzügyi kimutatásokat, amelyek Britney Spears egy hónapra eső kiadásait összegzik a Kevin Federline-nal szembeni gyámsági per kapcsán. A kimutatások nem vetnek túl jó fényt Britney-re, mivel ezek alapján az énekesnő sokkal több pénzt költött szórakozásra, mint a gyermekeire: 102 ezer dollárt szánt a bulizásra és a bevásárlásra, míg a gyerekekre csupán hatezer dollárt költött.







Ennek ellenére Britney jó anyának tartja magát: „Az emberek azt mondanak és azt tesznek, amit akarnak. Elszomorít, hogy milyen kegyetlenek tudnak lenni. De a nap végén a szíved legmélyén tudod, hogy a legjobbat nyújtottad. Amíg tisztában vagy az igaz dolgokkal, addig semmi sem számít” – nyilatkozta a sztár.


Britney egykori férje egyelőre az énekesnőtől kapott tartásdíjból próbálja fenntartani magát és két közös gyermeküket, így ő „csak” ötezer dollárt költ havonta szórakozásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top