Sztárok

Babát szeretnének a sztárok!

Czene Attila és Bánhidi Petra hamarosan beköltözhetnek elsõ családi fészkükbe! A fiatal pár azt szeretné, ha a trónörökös akkor érkezne, amikor elkészül az otthonuk.

A Szombat esti láz első szériájának győztes párja – az olimpiai és világbajnok úszó, Czene Attila és felesége, Bánhidi Petra, a szintén világbajnok táncos – hamarosan beköltözik első közös otthonukba. A fiatalok tavaly szeptemberben fogadtak örök hűséget egymásnak, azóta ízlelgetik a házaséletet, és elmondásuk szerint nagyon is élvezik. Ez látszik is, főleg Attila pocakján.
„Jól telik a házasélet, sok mindenben döntést kell hoznunk, itt az építkezés, sok a munka, sajnos az edzésre most kevesebb időm jut” – mondta az olimpiai bajnok a Reflektor magazinnak.








Bánhidi Petra és Czene Attila

Mivel a pár előtte sosem lakott együtt, ezért elég gyakran tudnak egymásnak meglepetéseket okozni, főleg alvás közben. Attila elárulta, hogy Petra bizony álmában beszél. „Próbálom megérteni, és összefüggéseket keresni, hogy mit beszél… Kommunikálni szeretne velem, de nem sikerült még.”


Az építkezés mellett mindketten sokat dolgoznak. A tánctanítás mellett Petra még iskolába is jár. „Hetente egyszer megyek suliba reggel nyolctól estig, utána tanítok, és jön értem a férjecském.”







Mivel az építkezés minden idejüket lekötötte, ezért az igazi mézeshetekre is a beköltözés után kerül majd sor. A Reflektor magazin szerint Attila és Petra nagyon vágynak egy picire, azt is elárulták, hogy mikorra tervezik a kis trónörökös érkezését.
„Még várunk vele, legyen egy biztos hely, ahova meg tud érkezni, mert nem szeretnénk, ha az építkezés, a felújítás közben jönne a csöppség.”


Petra és Attila, ha tehetik, minden idejüket együtt töltik, két tanítás között gyakran előfordul az is, hogy az építkezésen randiznak. Az egykori táncospártól azért azt sikerült megtudnunk, hogy csaptelepek kiválasztása mellett azért a közös táncra is szakítanak időt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top