Sztárok

Kirsten Dunst depressziós volt

A 26 esztendős törékeny hollywoodi színésznő elárulta, hogy depresszióval kezelték egy amerikai magánklinkán.

Kirsten Dunst tiszta vizet öntött a pohárba: nincsenek alkoholproblémái, és nem él drogokkal sem, hanem depressziója miatt vonult be februárban egy Utah állambeli magánklinikára. “A döntésemet, hogy kezeltetem magam, a családom is támogatta.” – nyilatkozta a Pókember filmekből is ismert színésznő.

Amikor februárban kiderült, hogy kis időt töltött egy luxus elvonóintézet falai között, az amerikai pletykamagazinok folyamatosan Kirsten problémáinak lehetséges okairól cikkeztek. Spekulációk sora látott napvilágot, ami nem is csoda, hiszen korábban a mértéktelen bulizásairól, túlzott alkohol- és drogfogyasztásáról elhíresült Lindsay Lohant is ott kezelték. „A depresszió nagyon komoly betegség, és senkinek sem szabadna erről pletykálnia.”- mondta Kirsten. Véleménye szerint ez nemcsak az ismert emberekre vonatkozik, hanem a betegségben szenvedő ismeretlenek százezreire is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top