nlc.hu
Sztárok
Bemutatkozik dr. Addison

Bemutatkozik dr. Addison

A Grace klinika sztárja, Kate Walsh kiemelt szerepet kapott. A Private Practice, amelyet tulajdonképpen A Grace klinika testvérsorozatának is nevezhetünk, az általa megformált Addison Montgomery szerepére épül.

Nem ültek sokat a babérjaikon A Grace klinika producerei: a sorozat kiemelkedő népszerűségét meglovagolva gyorsan elkészítették annak spin-offját, azaz testvérsorozatát, a Private Practice-t.

A jól megszokott és bevált recept alapján az eredeti sorozat egyik legnépszerűbb mellékszereplőjét, Addison Montgomeryt (Kate Walsh) helyezték át Santa Monica egyik magánklinikájára, hogy ott praktizáljon tovább. A Kate Walsh által játszott Addison csak az első évad végén bukkant fel A Grace klinika sorozatban, de később egyre nagyobb szerepet kapott.

Majd pár mellékszereplő beépítésével (akik között olyan ismert neveket találhatunk, mint a Szökés Kellermanját alakító Paul Adelstein vagy a Kilenc túsz főszerepéből ismert Tim Daly) egy új történetet, ezáltal új sorozatot kreáltak köré, amelyre A Grace klinika harmadik évadjának utolsó négy epizódjában lehet ráhangolódni.

Addison új munkahelyének specialitása a mesterséges megtermékenyítés, amely tény néha elég bizarr és drámai szituációkat képes eredményezni. Az intézmény neve Oceanside Wellness Center, amelyet egykori diáktársai, Naomi és Sam Bennett alapítottak és irányítanak. Az ő megkeresésükre dönt úgy Addison, hogy magánéleti problémái elől is menekülve megpróbál új életet kezdeni mind magánéleti, mind szakmai fronton.

Az itthon Doktor Addison néven futó sorozat első részében dr. Addison Montgomery úgy dönt, hogy otthagyja a Grace klinikát, és Los Angelesbe költözik, ahol szülész-nőgyógyászként dolgozik majd egy kis magánklinikán, ahol legjobb barátnője többségi tulajdonos.

Az Oceanside Wellnessben a többi orvos nem örül annak, hogy Naomi a megkérdezésük nélkül vitte oda Addisont. Első páciense egy 17 éves leányanya, aki eltitkolta a terhességét apja elől. A szülésnél komplikációk lépnek fel. (NLC, RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top