Sztárok

Szex és… szinkronhangok

Tudtad, hogy a szinkronhangok általában hasonlítanak az eredeti színészre, akinek a hangot kölcsönzik? Az e heti Maximában bemutatjuk a Szex és New York magyar lányait.

Kéri Kitty – Charlotte

Csak egy munka

„Számomra a Szex és New York sorozat és a film is ugyanolyan munka volt, mint a többi – vallja Kéri Kitty. – Viszont a munka hangulatát igazán szerettem, jó volt a lányokkal együtt dolgozni. Spilák Klárival a barátságunk innen datálódik.”

 

Spilák Klára – Carrie

Cipők

„Nekem azt üzente a sorozat, hogy az egyéniségedet mindig őrizd meg. Érdekes, hogy a Szex és New York előtt csak egy-egy pár cipőt vettem magamnak, de mióta Carrie-t szinkronizálom, erre én is jobban odafigyelek.”

Bertalan Ági – Miranda

Kissé szabados?

„Az életemre a film nem volt különösebb hatással – magyarázza Ági. – Bár tény, hogy humoros és profi, nekem a hangvétele egy kicsit néha túl szabados. Finomabb, szelídebb természetű nő vagyok.”

Létay Dóra – Samantha

Buja női alak

„Szakmailag tanultam sokat a Szex és New Yorkból. 2004-ben kezdtük el szinkronizálni, csaknem három évig az életünk részévé vált. Samantha hangja külön felszabadító élményt jelentett, mert szeretem a végletes, erős, buja női alakokat: akár eljátszani, akár csak a hangomat kölcsönözni nekik.”

 

A teljes cikket megtalálod a legújabb Maximában. Keresd az újságárusoknál!
www.maximanet.hu

 

Még több Szex és New York:
Szereplőkalauz »
Carrie Bradshaw trükkjei »
Charlotte ruhát tervez! »
Fórumajánló:
Szex és New York – a film »
Szex és NY rajongók ide! »
Szex és New York játék »
Tipp:
Szex és New York.lap.hu »
Sarah Jessica Parker.lap.hu »
Szingli.lap.hu »

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top