Sztárok

Azt híresztelik, hogy Amy haldoklik

További vizsgálatok miatt kedden még kórházban marad Amy Winehouse - közölte az énekesnő szóvivője.

A sztár hétfő délután ájult el otthonában, miután kanadai rajongóknak osztogatott autogramot. Az a hír járja, hogy Amy Winehouse-nak nincs sok hátra az életéből.

A Rehab és a Back To Black előadójának szóvivője hozzátette: egyelőre nem tudják, hogy mi lehet a baja Winehouse-nak, a vizsgálatok ugyanis egyértelmű eredményeket nem mutattak ki.

A 24 éves énekesnő a háza előtt álldogáló kanadai rajongóknak osztogatott autogramot, majd hirtelen elájult házában, menedzserének asszisztense kapta el, és édesapja vitte az egyik londoni kórházba „elővigyázatosságból”.

A Grammy-díjas énekesnő és dalszerző az utóbbi időben gyakran került a címlapokra drogfüggősége miatt. Férje, Blake Fielder-Civil néhány napja állt bíróság előtt, mert megütött egy bártulajdonost, és meg akarta vesztegetni, hogy elkerülje a felelősségre vonást.

A drog- és alkoholbotrányairól is hírhedt Winehouse-nak nem ez volt az első egészségügyi problémája: tavaly beutalták egy kórházba „komoly kimerültség” miatt, de médiahírek szerint egy elvonókúrán vett részt. Miután több koncertjét lemondta, édesapja nyíltan beszélt lánya kábítószer-függőségéről. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top