Sztárok

Megszületett Nicole Kidman kislánya

Sok év keserű próbálkozás után végre beteljesedett Nicole Kidman életének nagy álma. A színésznő július 7-én kislánynak adott életet.

Ettől fogva olyan boldog lehet, mint eddig soha. A csöppség július 7-én, Nashville-ben, 2900 grammal látta meg a napvilágot. A csodaszép színésznő és férje, a countryénekes Keith Urban a Sunday Rose nevet adták a kicsinek.&

A hírt a büszke apuka közölte a honlapján: „Ma reggel Nicole csodaszép kisbabával ajándékozott meg bennünket. Szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik akár csak gondolatban vagy az imáikkal támogattak bennünket. Áldottnak érezzük magunkat, és hálásak vagyunk, hogy örömünket megoszthatjuk veletek/önökkel!”

A pár egyik szóvivője elmondta, hogy Keith végig a felesége mellett volt a szülés alatt, akinél minden komplikációk nélkül zajlott.

Nicole 2008 januárjában tudta meg, hogy biztosan gyermeket vár, a hírt pedig februárban tették hivatalossá. A szülők már akkor tudták, milyen nemű lesz a babájuk, de egészen a születéséig nem akarták megosztani a világgal a titkot.

A színésznő egészen a terhessége utolsó pillanatáig aktív volt: július 5-én például még elkísérte szerelmét annak egy koncertjére, és a backstage-ből követte figyelemmel. Keith a Better Half című dalt Nicole-nak ajánlotta, és kedvesen kihangsúlyozta, hogy szerelme már „nagyon, nagyon, NAGYON állapotos”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top