Sztárok

Lilu, a kényelmes kalandor

Lilunak valószínűleg akadhat néhány irigye, hiszen magánéletében és munkájában is megtalálta az igazit. Talán mert új dolgokba is bele mer kezdeni? Az RTL Klub Reggelijének műsorvezetőjével saját divatüzletében beszélgettünk munkáról, szerelemről, utazásról.

– Szép ez a bolt. Honnan jött az ötlet, hogy saját üzletet nyitsz?

– Mindig is nagyon szerettem a divatot. Sokat foglalkoztam vele, és már tinédzserkoromban ismertem a híres tervezők munkáit. Magyarországon pedig néhány éve még nem volt olyan férfiruhabolt, ahol ezeket a luxusmárkákat meg lehetett volna vásárolni. Az ötlet tehát innen jött, és az üzlet már több mint ötéves.

– Gondolom, nem kevés idődet és energiádat leköti ez a vállalkozás.

– Anyukám mindig sokat segített, és most már van egy üzletvezetőm, aki a munka nehezét átvállalja. Ami rám marad, az a rendelés: egy évben négyszer-ötször kimenni Milánóba, és egy évre előre megrendelni a kollekciót. Igazából ezt is együtt csináljuk, de ezeken a milánói válogatásokon én is mindig ott vagyok.

– Annak idején tudatos választás volt, hogy a tévéhez kerültél?

– Nem, én távolról sem akartam televíziózni. Elsőéves voltam a jogi egyetemen, amikor egy barátomat kísértem el interjúra: a magyar zenetévénél kerestek műsorvezetőket. Akkor egy már ott dolgozó lány mondta nekem, hogy ez jó kis zsebpénz meg jó buli. Megpróbáltam, és nem sokkal ezután bekerültem.

– Mivel a zenecsatornánál jó néhány évet eltöltöttél, vannak, akiknek még mindig te vagy „a lány a zenetévéből”?

– Nem is tudom. Az RTL Klubnak jóval nagyobb a nézettsége, akik pedig akkor nézték a zenecsatornát, már felnőttek. Tehát ők már nem ilyen típusú műsorokat néznek, hanem inkább a kereskedelmi csatornákat. Amióta mi kezdtünk ott, több mint tíz év telt el. Azóta felnőtt egy generáció…

– A televízió után belekóstoltál a rádiózásba is, ez mennyire volt tudatos karrierépítés?

– Ezt is az élet hozta így, nem készültem rádiósnak. A Danubius épp akkor keresett gőzerővel új női műsorvezetőt, amikor elutaztam a Rettegés fokának első szériáját forgatni Buenos Airesbe. Akkor mindenkinek két hetet kellett próbaadásban töltenie, de nekem az utazás miatt csak egy hetem volt.
Amikor hazajöttem, másnap felhívtak, hogy alá kellene írnom a szerződést, és kezdhetek. Akkor nem volt olyan napi elfoglaltságom a tévénél, amely ezt akadályozta volna, ezért fért bele a rádiózás is.

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában. Keresd az újságárusoknál!
www.maximanet.hu

Tudj meg még többet Liluról:
Lilu álomesküvője »
Lilu praktikái »
Lilu lefogyott! »
Tipp:
Celeb.lap.hu »
Műsorvezető.lap.hu »
Sztár.lap.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top