Sztárok

A legstílusosabb sztárpárok – fotóval!

Nem fontos, mi van benne, a lényeg a tetszetős csomagolás. A show-biznisz világában ennek a kijelentésnek nagy hatalma van.

A jó ízlés ragadós, főleg, ha az ember hosszabb ideig együtt él valakivel. Így lehetséges, hogy az ismert párok mindkét tagja felkerül az amerikai Vanity Fair magazin listájára. Az első tíz pár között színészek, modellek, zenészek és politikusok is szerepelnek.

Bár 16 év választja el a 10. helyen álló Demi Moore-t és Ashton Kutchert, mégis képesek egymáshoz öltözni anélkül, hogy az bárkinek a szépérzékét sértené. Őket előzte meg a szupermodell Natalia Vodianova és férje, a nemesi származású Justin Portman.

Nyolcadik helyre rangsorolták Jennifer Connellyt és férjét, Paul Bettanyt, akik más esetben alig kerülnek a lapokba – inkább a munkájukra koncentrálnak, mintsem a sztárvilágra. A bűvös hetedik helyen végzett Kate Middleton és Vilmos herceg. A lista egyik meglepetése, hogy Victoria és David Beckham nem került be az első ötbe.

Nem így Gwen Stefani és Gavin Rossdale, akik inkább egyedi stílusukkal vívták ki a szerkesztők figyelmét. Ezzel ellentétben Carla Bruni-Sarkozy és Nicolas Sarkozy visszafogottan elegáns és összeillő stílusuk miatt kerültek a negyedik helyre.

Gwen Stefani és Gavin Rossdale
Gwen Stefani és Gavin Rossdale
Carla Bruni-Sarkozy és Nicolas Sarkozy
Carla Bruni-Sarkozy és Nicolas Sarkozy

Őket előzte meg egy másik politikuspár: a demokrata elnökjelölt Barack Obama és felesége, Michelle érdemelték ki a bronzérmet. A második helyen áll Gisele Bündchen szupermodell és párja, Tom Brady. Az első helyen szinte bérelt helye van a szalagcímek lassan állandó szereplőinek. Angelina Jolie és Brad Pitt lettek a legstílusosabb sztárpár a Vanity Fair szerint.

Barack Obama és felesége, Michelle
Barack Obama és felesége, Michelle

Gisele Bündchen és Tom Brady
Gisele Bündchen és Tom Brady

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top