Sztárok

Sztárok adományai Heath Ledger lányának

Nagylelkű adományokat ajánlottak fel azok a színészek, akik együtt játszottak Heath Ledgerrel utolsó filmjében.

Heath Ledger kislánya, Matilda
Heath Ledger kislánya, Matilda

Johnny Depp, Colin Farrell és Jude Law a filmért járó gázsijukat Heath kislányának, Matildának adták. A sztárok pénztárcáját valószínűleg nem terheli meg az összeg, de a gesztus akkor is figyelemre méltó, és egyértelmű tisztelgés az idén januárban elhunyt színész előtt. A hollywoodi trió már régen elhatározta, hogy segítenek Matildának és édesanyjának, Michelle Williamsnek. Heath és Michelle a Brokeback Mountain – Túl a barátságon című film forgatásán ismerkedtek meg, hamar házasságot kötöttek, és megszületett a kislányuk, aki most kétéves múlt. A pár elvált egymástól, de a jó kapcsolat megmaradt, és Heath olyan gyakran találkozott a lányával, amilyen gyakran csak tudott.

Matilda jelenleg édesanyjával él New Yorkban, és gyakran látni őket kettesben a parkokban. Michelle kevesebbet dolgozik, és igyekszik minél többet foglalkozni a gyerekével, hogy a kislány a legkevesebb lelki sérüléssel vészelje át édesapja elvesztését. A film – amelynek eredeti címe The Imaginarium of Doctor Parnassus – rendezője, Terry Gilliam is úgy nyilatkozott, hogy teljesen meghökkent, amikor a színészei közölték vele, hogy nem kérnek fizetést. Rendkívüli és csodálatos gesztusnak tartja, és szerinte a film szempontjából is hasznos lesz, mert lehetséges, hogy sokan ezért fognak beülni a mozikba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top