Sztárok

Madonna közelében – A díva gardróbja

A pop királynője még soha nem járt hozzánk ilyen közel... Szeptember 23-ai bécsi fellépése így lázban tart minket, magyarokat is. Ha nem engedheted meg magadnak, hogy beruházz a borsos árú koncertjegyre, ne ess kétségbe, a Maxima belesett neked a kulisszák mögé!

Hogyan képes valaki egyszerre kézben tartani egy gigantikus koncertsorozatot és nevelni három gyereket? Úgy, hogy Madonnát a turnéra az egész családja elkíséri. A színpad mögött, a popdíva öltözője mellett állítják fel a gyerekek játszószobáját, hogy minden pillanatban maga körül tudhassa őket. Lourdes és a fiúk jól neveltek, így két órával a fellépés előtt már véletlenül sem zavarják mamájukat, aki akkor kezd minden idegszálával a koncertre hangolódni. Ráadásul az énekesnő frizurája és sminkje is több mint egy órán át készül. Amíg azonban skálázik, népes kiszolgálószemélyzete is magára hagyja. Végül az öltöző sarkában egy kis nyújtással, tornagyakorlatokkal izmait is üzemi hőfokra hevíti. A közönség, a táncosok és a tizenkét tagú zenekar pattanásig feszült idegekkel várja a színpadra. És aztán kezdetét veszi az őrület…

Magas sarkúval a húrok közé

Csillogó M betűt formázó aranyszínű trónuson ereszkedik a színpadra. Madonna még mindig tökéletes és évről évre izmosabb testéből a fekete top és neccharisnya épp csak takar valamit. A Givenchy tervezte ruha és a fekete-fehér alapú díszlet az 1920-as évek Amerikáját idézi, igazi gengszterhangulatot teremtve. Pörgős dalokkal nyit a díva, a közönségét pár perc alatt féktelen buliba hajszolja. A régebbi számokat kissé áthangszerelték, így az első felvonás tökéletesen rockos hangvételű.

Egy kis kulisszatitok: Madonna lánya, a 11 éves Lourdes jól kijön a táncosokkal, öltöztetőkkel és sminkesekkel. Ha elunja magát, a személyzettel beszélget, vagy segít, ahol tud. A színpad mögött, bár komoly munka folyik, igyekeznek családias hangulatot teremteni. Erre a legjobb bizonyíték Guy Ritchie személye. Ő az ugyanis, aki a háttérmunkát irányítja!

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában. Keresd az újságárusoknál!
www.maximanet.hu

Tudj meg még többet Madonnáról:
Madonna a pápának dedikált »
Madonna lánya köszöni, nem kér az anyjából »
Madonna látványos koncerttel nyitotta a világturnét »
Fórumajánló:
MADONNA koncert »
Madonna Budapesten?
Madonna szeméremajka! »

 
Madonna.lap.hu »
Koncert.lap.hu »
Pop.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top