Sztárok

Salma Hayek félig sem leszbikus

Kínos incidens történt egy amerikai beszélgetős műsorban, amelynek Salma Hayek volt a vendége.

A műsor házigazdája azzal nyitott, hogy a Hayek nem tűnik mexikói névnek, mire a színésznő azt válaszolta, hogy persze, hiszen ő félig libanoni. Erre a műsorvezető visszakérdezett: leszbikus? (A lebanese és a lesbian angol szavak összetéveszthetők, ha valaki kicsit motyog, ráadásul Salmának erős akcentusa van.) A színésznő megismételte, hogy libanoni, Holmes pedig feszengett egy kicsit. Salma Hayek a tetanusz elleni világkampány jegyében jelent meg a műsorban.

A színésznő hamarosan egy vidám családi horrorfilm egyik főszerepében lesz látható. A Rémségek cirkusza hőse egy kisfiú, akit elbűvölt egy mutatványostársulat, amely csupa szörnyszülöttből áll. Vezetőjük egy vámpír, az egyik legérdekesebb figura pedig Madame Truska (őt alakítja Salma Hayek), aki bármikor földig érő szakállat képes növeszteni, és azonnal vissza is tudja szívni, ha úgy tartja kedve. A kisfiú úgy dönt, hogy fölkerekedik a cirkusszal, mert ő is vámpír akar lenni.

UIP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top