Sztárok

Született feleség a tökfesztiválon

Még két hét van hátra halloween ünnepéig, de az előkészületekbe már nagyon sok ember belevetette magát. Nincsenek ezzel másként a hírességek sem. A Született feleségek egyik főszereplője, Marcia Cross is tökfesztiválon járt a családjával.

A színésznő ikreivel járta végig a kirakodóvásárt, és begyűjtötte a legszükségesebbeket az október végi ünnepre. A napfényes Los Angeles-i vasárnap tökéletes alkalmat adott arra, hogy a kis család kellemes órákat töltsön együtt. De nem csak ők voltak az egyetlenek, akik feltűnést keltettek az eseményen. Megjelent Tori Spelling is, aki a Beverly Hills 90210 című sorozattal vált ismertté. Vele tartott kanadai férje, Dean McDermott is, valamint három gyerekük. A két kicsi, a 19 hónapos Liam, a 4 hónapos Stella, és Jack, aki a férj előző házasságából született.

Marcia Cross
Marcia Cross
Marcia Cross
Marcia Cross

 

A gyerekek közül még csak a 10 éves Jack az, aki megérti az ünnephez kapcsolódó hagyományokat és rituálékat. Gondoskodott is az ünnepi hangulatról, hiszen rémisztő maszkot festetett az arcára, és így vonult végig a rendezvényen. A hálaadásra való nevelést nem lehet elég korán kezdeni. Így gondolta a Pókember sztárja, Tobey Maguire is, aki szintén megjelent kislányával, Rubyval, aki még nincs két hónapos.

Tori Spelling
Tori Spelling
Tori Spelling
Tori Spelling

 

Tobey Maguire
Tobey Maguire
Tobey Maguire
Tobey Maguire

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top