Sztárok

A királynő és az internet

Ma már egyre több idős ember használ számítógépet és internetet is, miért pont az angol királynő, II. Erzsébet lenne az, aki nem él a modern kor vívmányaival?

Az uralkodó egy nyilvános esemény keretében e-maileket küldött az unokáinak, sőt ennél bonyolultabb feladatokra is vállalkozott. II. Erzsébet feltöltött egy videót a YouTube-ra. A királyi család nem most van először jelen online formában, hiszen saját csatornájuk van, amely az egyik legnépszerűbb az országban. Indulása óta milliós nagyságrend fölött van a látogatottsága. A királynő a szóban forgó eseményen meglátogatta a Google vezetőségét, és a találkozó igen közvetlen formában zajlott, hiszen a főnökök a szigorú elegancia helyett lazán öltöztek, és nyakkendőt sem viseltek.

II. Erzsébet találkozott vele egykorú internetrajongókkal is, közülük is a legviccesebb egy 87 éves bácsi volt. Ő több száz videót töltött fel a Youtube-ra, pedig még csak két éve ismerkedett meg az oldallal. A találkozón természetesen megnézték a legnépszerűbb videókat, és a cég megörökítette a királynő látogatását. A Google feliratban a második g betű II. Erzsébet híres koronás profilját ábrázolja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top