Sztárok

Karácsonyfát díszítettek a sztárok

A hazai hírességek már most elkezdték a karácsonyi készülődést. Stahl Judit, Temesvári Andrea, Bartók Eszter, Szekeres Nóra és Erdőhegyi Brigitta egyöntetűen imádják a szeretet ünnepét.

Temesvári Andrea elmesélte, hogy majd húszéves aktív sportolói karrierje alatt egy kezén meg tudta számolni, hányszor töltötte otthon az ünnepeket. Amióta elsősorban a családjára és a gyermekeire koncentrál, bepótol mindent. „Éppen ezért már most elkezdem a karácsonyfadíszek, a lakberendezési kellékek és persze az ajándékok vásárlását.”

Stahl Judit az ünnepi díszek esetében is a harmóniára törekszik. „Néhány éve azzal a problémával szembesültem, hogy amikor már egy színből összegyűjtöttem minden kelléket, azt a következő évben nem szívesen használtam, mert találtam még szebbet. Összefogtam 5-6 barátnőmmel, és egymás között cserélgetjük a díszeket és a kiegészítőket, így évről évre más dekorációk jelennek meg a lakásban.”

Erdőhegyi Brigitta az év minden napján szívesen gyújt gyertyát, hogy hangulatossá tegye a lakást, de ha közelednek az ünnepek, ez hatványozottan igaz. „Már a múlt héten sikerült beszereznem néhány szép karácsonyi darabot. Mostantól egyre több dekorációs kelléket veszek a lakásba, mert egyszerűen nem bírok ellenállni a kiegészítőknek.”

Szekeres Nóránál a gyerekekről szól a karácsony. „Minden évben hatalmas izgalommal várják az ünnepeket, még úgy tudják, hogy az angyalkák hozzák a fát és az ajándékokat is. Így december 24-én én mindig elmegyek velük otthonról, kitalálunk valami izgalmas programot, a férjem pedig addig feldíszíti a fát. Számomra miattuk a legcsodálatosabb ünnep a karácsony, és örülök, ha tehetek valamit azokért a gyerekekért, akiknek olyankor kórházban kell lenniük.”

Bartók Eszter a családjával tölti az ünnepeket. „Karácsonykor biztos, hogy együtt vagyunk, és annál nincs jobb érzés. Remélem, az általunk feldíszített fával majd egy kicsit kárpótolni tudjuk a beteg gyerekeket, ha már karácsonykor nem lehetnek a szeretteikkel.”

A Kika karácsonyi vásárának megnyitóján a hírességek nem csupán az ünnepi készülődésről meséltek, hanem feldíszítettek egy karácsonyfát, amelyet Mikuláskor beteg gyerekek fognak megkapni, hogy megszépítsék az ő ünnepüket is. Emellett a Piros Orr Bohócdoktor Alapítvány 2 millió forintos támogatást kapott az áruház jóvoltából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top