Sztárok

Szonja végre rátalált Sanyira

Bár egy évfolyamra jártak a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, eddig sohasem játszottak együtt. Oroszlán Szonja és Csányi Sándor a Madách Színház színpadán alakítanak majd szerelmeseket.

A Szirtes Tamás által rendezett És mennyi szerelem! című komédiát januárban mutatják be a közönségnek, de már javában zajlanak a próbák. Neil Simon fergeteges darabjának története szerint egy San Franciscó-i legénylakásban két fiatalember több-kevesebb sikerrel küzd egzisztenciális gondjaival. Egy nyári napon a két kritikus szellemű ifjú szomszédságába költözik egy konzervatív gondolkodású lány, aki egy pillanat alatt felborítja a fiúk addig – csak relatíve – békésnek nevezhető életét.

Szonja és Sanyi nagyon élvezi a közös munkát, és hogy még vidámabban teljen a munka, arról az örökké jókedvű Szente Vajk (a darab harmadik szereplője) poénjai gondoskodnak.

Sanyi energiája kifogyhatatlan. A próbák és az esti előadásai mellett izgatottan várja a Szombat esti láz első adását is, amelyben kiderül, hogy mennyi haszna volt a táncóráknak.

 

Fotó: Mohos Angéla

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top