Sztárok

A színésznő nyugalomszobája

Diane Lane az elmúlt heteket lakberendezéssel töltötte.

A színésznő majd harminc éve van reflektorfényben, három gyereket nevel (sajátján kívül férje két nagykamaszát), Barbra Streisand az anyósa, és bár új filmjében, az Éjjel a parton-ban (Nights in Rodanthe, hazai bemutató: október 30.) Richard Gere oldalán meggyőzően alakítja a különféle bánatok között boldogságot kereső nőt, aki ismeri, tudja, Lane napsugaras, optimista, megtörhetetlen teremtés.

– Az ember néha kitűzné a fehér zászlót – ismeri el a negyvenkét éves Oscar-jelölt. – De én többnyire őszintén mosolygok, filmben is, az életben is. Régen vagány voltam, most visszavonultabban élek, és tudom, mi a belső béke titka: a dolgozószobámat nemrég kibővítettem, és átneveztem nyugalomszobának: ott mindig magam lehetek. Ezenkívül már csak „teflonlélekre” van szükség. Ami az utamba kerül, az vagy lepereg rólam, vagy belefőzöm a menübe. Harmadik lehetőség nincs.

 

Forrás: IC Press

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top