Sztárok

Mark újra távol a mamájától

A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban többször láthattuk, amint Mark hiányolta a mamáját. Alig ért haza a dzsungelből, máris újra búcsúzkodniuk kellett.

Az énekes tizenöt éves koráig külföldön élt, édesanyja az ismert opera-énekesnő, Terebessy Éva. Míg Mark máris a második albumán dolgozik, és a decemberi lemezbemutató koncertjére készül, most Éva szállt repülőre, és egy hétre visszautazott Németországba.

– Odakint tényleg nagyon hiányzott a mama, de egy-egy hetet rendszeresen töltünk külön egymástól – mesélte Mark. – Megszoktam már, hogy neki kint is akadhat dolga. Most nem mehettem vele, hiszen novemberben már boltokban kell lennie az új lemezemnek, amelyre most éneklem fel a dalokat. Megtanultam, hogy ilyenkor se haljak éhen, és rendetlenséget sem csinálok a lakásban. Persze a főztjét nem pótolják a gyorséttermi kaják, de szerencsére csak néhány napról van szó.

Az énekes nagykoncertje december 4-én lesz a Petőfi Csarnokban, amelyen élő zenekar kíséri, és vendégként színpadra lép Anti Fitness Club Tomi is.

 

Fotó: Kiss Kriszti

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top