Sztárok

Nem javul Öcsi állapota

Egy hete alkoholmérgezéssel szállították kórházba Flipper Öcsit, a Dolly Roll és a Hungaria zenekar egykori énekesét. Azóta intenzív osztályon fekszik.

Közel két éve került napvilágra a hír, mely szerint Flipper Öcsinek alkoholproblémái vannak. Az énekes akkor cáfolta ezeket az értesüléseket, de a tények bizonyították, hogy egyre kevésbé tudott nemet mondani a pohárnak.

A hírek szerint Öcsi egy hete eszméletlenül fekszik az intenzív osztályon, és egyelőre nem javul az állapota. Kollégái aggódva figyelik a sorsát. Dolly elárulta, éppen most készültek arra, hogy összeálljon az eredeti Dolly Roll, de ez egyelőre elmarad.

Öcsi 1962. május 29-én született Dunaújvárosban, Jeszenszky Béla néven. Már gyermekkorában megismerkedett a zenével: dobolni és csellózni tanult. Az éneklést olyan neves tanároktól sajátította el, mint Sík Olga és Domahidy László. 1982-ben a nagy sikerű Hungaria zenekar, majd a Dolly Roll tagja lett. A lányok rögtön a szívükbe zárták a fiatal, jóképű énekest. Legnagyobb slágerei az Arrivederci amore és a Gina voltak. 1987-ben megalapította a Step együttest, majd 1990-től szólókarrierbe kezdett. Eddigi utolsó albuma 2001-ben jelent meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top