Sztárok

Jen újra az exével

Nem az első eset, hogy Jennifer Aniston összejött az exbarátjával, John Mayerrel. Év közben többször szakítottak, majd ismét együtt látták őket. Az utóbbi időben pedig annyi időt töltenek egymás társaságában, mintha ismét egy pár lennének.

A színésznő nem tanul az esetből, pedig a férfi korábban már azt is nyilatkozta, hogy úgy érzi, nem Jennifer az igazi számára, és szívesen találkozgat más lányokkal is. Úgy tűnik, a Jóbarátok sztárja most taktikát váltott, és igyekszik tiszta lappal indítani a kapcsolatot. Újra randizgatni kezdett Johnnal, és rengeteg programot szerveznek.

 

Mostanában például állandóan koncertekre járnak, legutóbb akkor látták őket együtt, amikor Ray LaMontagne koncertje után együtt hagyták el a helyet. Előtte pedig a Bostoni Operaház előadásán voltak együtt. A pár nem volt hajlandó a kapcsolatukról nyilatkozni, kizárólag az opera adta zenei élményekről meséltek. Lehet, hogy Jennifer Aniston úgy érzi, John Mayer az a férfi, aki miatt érdemes szenvednie és mindent újra megpróbálnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top