Sztárok

Delhusa Gjon arcoskodásban verhetetlen

Még csak a műsor félidejénél tartunk, de a két műsorvezető szerint Delhusa Gjont lehetetlen überelni arcoskodásban.

A tegnapi adásban láthattuk, ahogy Steiner Kristóf a hintában ülve végigasszisztálta Delhusa Gjon monológját, amelyben saját nagyságát dicsérte. Gjon elmondta – sokkal inkább magának, mint Kristófnak –, hogy mennyire szerencsés, hogy 17 éves kora óta a népszerű emberek életét élheti.

Persze nem tagadja, volt, hogy hullámvölgyek csúfították el a sikereit, de ilyen minden előadóval előfordul. „Azt hiszed, hogy Rod Stewartnál, Elton Johnnál, a Rolling Stonesnál ilyen nem fordult elő?” Majd ezután Picassót és Michelangelót hozta fel példának, akik biztos festettek olyan képeket, amelyet senki sem ismer. Gjont hallgatva azt hihettük, egyenesen ezekhez a művészekhez hasonlította magát.

Fotó: Bársony Bence
Fotó: Bársony Bence

A monológ azonban ezzel nem ért véget. Gjon, akit saját állítása szerint a könnyűzene főméltóságaként tartanak számon hazánkban, lelke mélyén szívesen lenne a fiatalabbak tanítója. „Nagyon sok mindentől estek el amiatt, hogy nem mesélem el a világban megélt történeteimet.” Kristóf hiába is igyekezett más megvilágításba helyezni a dolgokat, Gjon már csak a papagájjal ért szót igazán a táborban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top