Sztárok

Brad flörtölt, Angelina tombol

Angelina Jolie szenvedélyes nő, nem rejti véka alá az érzelmeit. Nem csoda, ha valósággal tombolt a féltékenységtől, amikor megtudta, hogy Brad egy színésznővel flörtölt.

Egy forgatáson minden megtörténhet. Még az is, hogy két színész egymásba szeret. Ki ne tudná ezt jobban, mint Angelina Jolie? Talán ezért tért ki a hitéből, amikor megtudta, hogy Brad Pitt új filmje forgatásán partnerével, Diane Krügerrel flörtölt.

Pitt és Krüger a nagy klasszikus Quentin Tarantino kamerája előtt dolgoznak ismét együtt. Az Inglourious Basterds című filmet várhatóan 2009-ben Cannes-ban mutatják be. A két színész jól ismeri egymást, ugyanis mindketten szerepeltek a Trója című filmben. A szépséges Diane Krüger már akkor többször a színészen felejtette a tekintetét, bár ezt kevesen rónánk fel neki.

A stábtagok közös vacsoráján, Berlinben a német színésznő máris igyekezett közelebb kerülni Bradhez. A benfenntesek szerint indokolatlanul sokszor átölelte, hogy valamit a fülébe súgjon. Nem csoda, ha ilyen híreket olvasva Angelina nem túl nyugodt. Valószínűleg csak rosszindulatú pletykáról van szó, hiszen Brad sem gondolhatja komolyan, hogy egy kis flört kedvéért kockáztassa a családi idillt.

Diane Krüger
Diane Krüger
Brad Pitt
Brad Pitt

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top