Sztárok

Tom Cruise stresszfogyókúrája

Tom Cruise nehéz napokat él át a karrierje és a felesége miatt. A folyamatos stressz miatt a sztár láthatóan lefogyott.

Tom Cruise olyan karcsú és fitt, amilyennek régóta nem láttuk. Legalábbis első pillantásra. Jobban megnézve azonban könnyen megállapítható, hogy a színész mosolya inkább erőltetett, mint örömteli, és mostanában rendszeresen napszemüveg mögé rejtőzik.

A 46 éves színész a magánéletében és a karrierje szempontjából is olyan nyomás alatt áll, mint eddig soha. Nem csoda, ha a néhány hónapja még cikizett toka és úszógumi leolvadt róla. Felesége, Katie Holmes nemcsak beleszeretett New Yorkba, hanem a pletykamagazinok szerint szívesen flörtöl színpadi partnerével is.

Tomnak ezenkívül további két másik feltörekvő színésszel kell szembenéznie. Lehetséges, hogy a Mission: Impossible negyedik részének főszerepét nem rá, hanem Shia LaBeoufra vagy Zac Efronra bízzák.

A kilókat azonban nem csak a rossz idegállapot miatt veszti el a sztár. Kétségbeesésében barátjához, David Beckhamhez fordult, aki szigorú edzésprogramra ítélte. Az ötkilós súlyveszteség az utóbbi hónapok legnagyobb sikerélménye számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top