Sztárok

Véget ért Tóth Gabi szenvedése

A két műsorvezető a végletekig feszítette Tóth Gabi idegeit, míg végül elárulták, hogy nem Pákó, hanem ő hagyhatja ott a tábort.

A Celeb vagyok, ments ki innen! szombat esti adásában a párás szemű énekesnőn, Tóth Gabin könyörültek meg a nézők. Mivel ő kapta a legkevesebb szavazatot, végre hazajöhetett a táborból. Gabi már napok óta hazavágyott, és gyakran ébredt sírva, mert hiányzott neki az anyukája, illetve a szerelme, Balázs.

Gabi bevallotta, hogy ha a családja vele lett volna, akkor szívesen töltött volna több időt a dzsungelben. Azért ennyi idő is éppen elég volt ahhoz, hogy megtudjuk, a cserfes, nagyszájú énekesnő – Keleti Andrea szavaival élve – még csak egy „kisbaba”. Egy csupa szív ember, aki nagyon ragaszkodik a családjához.

Gabi arra tippelt, hogy a következő kieső Oszkár lesz, mert a Cool TV műsorvezetője napok óta nem csinál semmit a táborban. Egyhangúságából talán csak a „celebröptető” nevű bátorságpróbán való részvétel billentette ki.

(RTL Klub, NLC)
Fotó: Bársony Bence

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top