Sztárok

A színésznő újra tánccipőbe bújt

Most nem a Szombat esti láz című műsorról adunk hírt, hanem Catherine Zeta-Jonesról, aki jelenleg szintén a zene és a tánc lázában ég. A színésznő már bebizonyította a Chicago filmmusicalben a tánc- és énektudását, és erre most újabb alkalom adódott.

Sőt, a Chicagóért a színésznő Oscar-díjat is kapott. Most pedig készül egy újabb musical, amely a híres egyiptomi királynő, Kleopátra életét dolgozza fel, természetesen a szerelmi vonalra helyezve a hangsúlyt, így Julius Caesarnak és Marcus Antoniusnak is jelentős szerepe lesz. A Cleo című filmben a színésznőnek újra énekelnie és táncolnia kell, és ebből most ízelítőt is adtak a szereplők.

Catherine Zeta-Jones és ausztrál kollégája, Hugh Jackman bemutatta ének- és tánctehetségét egy show-műsorban, amivel sokaknak kedvet is adott a filmhez. Az eseményen több musicalből és filmből adtak elő slágereket a hírességek, így a műfaj szerelmeseinek igazán különleges élményben lehetett részük. Michael Douglas feleségét mostanában elhalmozzák jobbnál jobb szerepekkel. A musicalen kívül egy romantikus komédiában is játszik, ahol egy egyedülálló anyát alakít, aki magába bolondítja sokkal fiatalabb szomszédját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top