Sztárok

Fekete Párduc nem lesz Dzsungelkirály

Fekete Pákónak, aki meglepetésvendégként érkezett az argentin dzsungelbe, ma el kellett hagynia a tábor területét.

Pákó érkezése döbbenetet keltett a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárjainak körében, aztán fokozatosan hozzászoktak, hogy az új lakóra is ugyanazok a szabályok érvényesek, mint rájuk. Így lehetett volna akár a Dzsungel királya is, ha az RTL Klub nézői úgy döntenek.

Az öt táborlakó közül azonban a mai szavazás értelmében Pákónak kellett távoznia, akinek első mondata így hangzott: „Megyek haza a családomhoz!” Janinak és Balázsnak elmondta azt is, hogy mindenképpen emlék marad számára a dzsungelben töltött idő, és boldog, mert egy új barátot is szerzett magának, Delhusa Gjon személyében. Bár sokszor félt, de büszke is magára, mert bizonyos helyzetekben hős tudott lenni. No és még egy fontos hozadék: végre megtanult úszni!

Keleti Andrea, Szőke András, Delhusa Gjon és Rippel Feri van még versenyben. Két nap, és kiderül, ki lesz a Dzsungel királya, avagy királynője.

Forrás: RTL Klub, fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top