Sztárok

Soma odamondja

Spitzer Gyöngyi nem ért a politikához, spirituális szempontból fogja megközelíteni a témákat.

Mamagésa nem először ül be a nagy csapatba, 1999-ben már erősítette néhányszor a Heti Hetes stábját. Azóta sok idő eltelt, de nem fél tőle, hogy a műsor oszlopos tagjai célba veszik őt poénjaikkal, Hajós Andrással kifejezetten jó kapcsolatot ápol, egyedül Farkasházy Tivadaron érzi, hogy Teddy nem kedveli őt. Úgy véli, az újságíró nincsen jóban az erős egyéniségű nőkkel.

Fotó: Bársony Bence
Fotó: Bársony Bence

– Én egyáltalán nem értek a politikához, nem is akarok nagyon belefolyni a programokkal kapcsolatos kérdésekbe, de van két szívügyem, ami kapcsolódik ehhez a témához. Az egyik a hospitalizált szülés reformálása, mert fontosnak tartom, hogy a gyermekek rendezett és nyugodt körülmények között jöjjenek a világra, a másik pedig a pedagógusok megfelelő rangra emelése – mondta Soma.

Mamagésa finom, feminin módszerekkel szeretné elérni, hogy a szülés folyamata háborítatlan legyen.

– Amíg nem teremtjük meg a megfelelő körülményeket, rengeteg neurotikus gyerek fog világra jönni. Egy másik fontos kérdés, hogy amikor ez a gyerek hatéves lesz, milyen pedagógusok közé kerül az iskolában. Azt szeretném elérni, hogy újra megbecsüljék a tanárokat, és hogy az iskolában alaptantárgy legyen az önismeret, amelyet hozzáértő pedagógusok tanítanak meg a kicsiknek.

Soma a Heti Hetesben felvetődő témákat spirituális szempontból fogja megközelíteni, és cseppet sem fél attól, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen!-beli szereplése kapcsán megpróbálják kifigurázni. A műsor állandó szereplőit ismerve biztosan nem fogják kihagyni a lehetőséget, hogy Benkő Dániel csábítási próbálkozásaira rákérdezzenek.

– Nyugodtan faggathatnak és ugrathatnak, ettől nem jövök zavarba. Már csak azért sem, mert Benkő nem akart tőlem semmit, ő csupán minden eszközt felhasznált arra, hogy a középpontba kerüljön. Döbbenetes jelenség, furcsa volt ezt közelről tapasztalni. De ennek ellenére kedvelem őt, több nagyon mély beszélgetésünk is volt a dzsungelben töltött idő alatt.

Forrás: RTL Bulvár, fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top