Sztárok

Szlovénia, a síelés szerelmeseinek paradicsoma (X)

Csodálatos környezet, modern síliftek, gyakorlott oktatók, hóágyúk, számtalan szolgáltatás, kölcsönzők, vidámparkok, éjszakai síelés, játszóterek - több mint 1200 hektárnyi síparadicsom, ahol mindenki felhőtlenül élvezheti a tél örömeit. A fantasztikus ételek és italok, a számtalan buli garantáltan rabul ejti a látogatót, ráadásul a 2008/2009-es síszezon újdonsága, az Active Slovenia kártya rengeteg kedvezményt biztosít.

A mindössze 20 euróba kerülő Active Slovenia kártya tulajdonosai akár 20%-os engedményt is kaphatnak a sípályákon, és a múzeumi belépőket, valamint a kulturális eseményekre szóló jegyeket is kedvezménnyel vehetik meg. Az Active Slovenia emblémával megjelölt számtalan helyen további engedmények várják a vendégeket, ezért bátran kijelenthetjük, hogy célszerű a kártyával útra kelni.

 

Szlovéniában, az 55 üdülőhelyen mindenki megtalálja az ízlésének és tudásának leginkább megfelelő síterepet. A 280 kilométernyi, kivételesen szép tájon található sípályák közel háromnegyedén a száraz hidegben is bevetésre kész hóágyúk biztosítják a kiváló minőségű terepet az egész idény során, így a síelni vágyóknak nem kell sokat kockáztatniuk. Az sem csalódik, aki az alvást is föladná a síelésért, mert a fejlesztésekből sok sípálya éjszakai megvilágítása sem maradt ki. Nem véletlen, hogy a 2008/2009-es szezonban több rangos nemzetközi, a téli sportokhoz kötődő sporteseménynek is Szlovénia lesz a házigazdája.

A családok legkisebb tagjait síóvodák és havas vidámparkok várják, azok pedig, akik kellemesen elfáradtak, a teljes regenerálódást biztosító wellnessközpontokban pihenhetik ki magukat.

A csoportokat, iskolákat vonzó programok és kedvezményes étkezési lehetőségek várják.

Az autópályának köszönhetően Szlovénia akár egy aktív hétvége célpontjának is tökéletes, de érdemes hosszabb időre is tervezni, hiszen minden együtt van ahhoz, hogy a téli sportok szerelmesei számtalan felejthetetlen élménnyel térjenek haza.

További részletekért tekintse meg a www.slovenia.info honlapot, vagy érdeklődjön az utazási irodákban!

 

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top