Sztárok

Angie Dél-Amerikából adoptálna

Angelina Jolie már többször elmondta, hogy további porontyokkal növelné családjuk létszámát. Most azt is elárulta, hogy Dél-Amerikából szeretne örökbe fogadni.

A színésznő néhány hete már elárulta, hogy amikor az ikrek már elég nagyok lesznek, szeretne ismét örökbe fogadni. A következő csöppség minden valószínűség szerint Dél-Amerikából érkezik majd a Jolie–Pitt családhoz.

Angelinának már elég tapasztalata van az örökbefogadási procedúra terén. Maddox Kambodzsából, Pax Vietnamból, Zahara pedig Etiópiából érkezett hozzájuk. Ennek ellenére a dél-amerikai örökbefogadási folyamat nem egyszerű.

– Mind Dél-, mind Latin-Amerika érdekel bennünket, de az egész nagyon bonyolult. Brad és én nem vagyunk házasok, és technikai szempontból nézve egyedülálló nő nem fogadhat örökbe bizonyos itteni országokból. Brad egyedülálló férfiként sehonnan sem adoptálhat. Sőt, vannak olyan országok, ahol akkor sem engedélyezik az örökbefogadást, ha már van egy azonos korú gyerek a családban – mondta a színésznő. Lehet, hogy ez lesz az ok, amiért Angie és Brad az oltár elé áll?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top