Sztárok

Bandi néha megsajnálta Andit

Csonka András nagyon szurkolt Keleti Andinak, de már alig várja, hogy hazajöjjön Argentínából. Azt mondja, azon nem lepődött meg, hogy a táncosnő lett a dzsungel királynője.

Keleti Andrea, a Dzsungel királynője
Keleti Andrea, a dzsungel királynője

– Végig figyelemmel kísértem a Celeb vagyok, ments ki innen! adásait, az előző szériát és ezt is, napi szinten tudtam, hogy mi történik a játékosokkal – mondta Bandi. – Amennyire ismerem Andreát, olyan volt a játékban, mint amilyen egyébként is: bölcs, kicsit anyáskodó, harmonikus szerepet töltött be, hasonlóan, mint Falusi Mariann az első szériában. Elutazása előtt azt tanácsoltam neki, hogy ha lehet, ne keveredjen konfliktusba senkivel.

Amikor már „kihullanak” azok, akik viselkedésükkel megdöbbenést váltanak ki, akkor a nézők szimpátia alapján szavaznak. Természetesen Szőke András és Rippel Feri is nagyon szimpatikusak, de ez most így alakult – tette hozzá.

A játék során akadt olyan pillanat, amikor a színész-műsorvezető kicsit megsajnálta Andit: – Amikor a gyerekeiről beszélt, vagy jutalomból telefonálhatott a férjének, és elsírta magát, ezek megható dolgok voltak. Erős csaj ő, de ezeket a helyzeteket nehéz átélni, nomádabb körülmények között pláne. Ő is elgyengült, és ez így szép.

De vajon mit szól Bandi ahhoz, hogy Delhusa Gjon néha megpróbált úgy közeledni Andreához, mint férfi a nőhöz? – Ezt ő sem gondolhatta komolyan! Tudni lehet, hogy Andi példás családanya, boldog házasságban él, nem is értem Gjont!

András már nagyon várja, hogy a Dzsungel királynője hazaérkezzen. – Elég sok dolgunk van mostanában – például megjelent a Szombat esti láz táncoktató DVD -, Andi távolléte pedig megnehezíti a helyzetem. És bár nem töltjük együtt minden hétvégénket, azért a magánéletben is jó a kapcsolatunk, úgyhogy barátként is hiányzik már.

Forrás: RTL Bulvár
Fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top