Sztárok

Győzike Benkőt választaná

Győzike a Cool TV stúdiójában a "Celeb vagyok, ments ki innen!" című műsor során szerzett tapasztalatait osztotta meg a nézőkkel.

Fotó: Bársony Bence
Fotó: Bársony Bence

Többek között azt is elmondta, óriási élmény és egyben kihívás volt számára a több mint tíz, dzsungelben eltöltött nap. – Eleinte nem volt durva, de a végén már nagyon mentem volna haza.

Győzike örül, hogy lehetősége nyílt megismerni társait, akikkel kapcsolatban vegyes érzéseket táplál. Horváth Évában például saját bevallása szerint kellemesen csalódott, hiszen a Cool TV szépséges műsorvezetője végig hatalmas bátorságról tett tanúbizonyságot, és egyáltalán nem hisztizett. Ami a második szériát illeti, a showman abszolút kedvence Keleti Andrea: – Összetartja a csapatot, kedves, lelkes.

Természetesen az énekes nem csak kedvenceiről nyilatkozott. Benkő Dániel és Delhusa Gjon ugyanis kiborította Győzit, de leszögezte, ha választania kellene, kivel kerüljön újra egy dzsungelbe, mindenképpen a lantművészt választaná.

Végül Tóth Gabi és Zimány Linda viselkedéséről alkotott véleményt: – Nekem nagyon furcsa volt, hogy már két nap után sírtak, és haza akartak menni. Nem volt ez annyira kibírhatatlan!

Forrás: Cool TV

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top