Sztárok

Az igazi dzsungeltitkok

Véget ért a "Celeb vagyok..." dzsungelreality, két csapat magyar híresség megpróbáltatásait izgulhatta végig a tévénéző. A kulisszatitkokról Szabó Patríciát, az első széria játékosát faggattuk.

Patri az RTL Klub műsorában a nevezetes első csapattal vágott neki az őserdőnek, többek között Soma és Győzike, Benkő Dániel és a szépségkirálynő Horváth Éva társaként. Majd két hetet töltött távol a civilizációtól; a műsor kulisszatitkairól most mesélt először.

Az igazi dzsungel titkok Patritól– Mit volt a legnehezebb megszokni a dzsungelben?

– Azt volt a legnehezebb megszokni, hogy csak a „mellékes helyen” tudtunk átöltözni, mert ott nem volt kamera. Képzett légtornász lettem a tíz nap alatt…

– Hogyan fürödtetek? Női dolgok, extra tisztálkodás? Erre volt valami lehetőség?

– A patak volt számunkra a spa. Na, ez néha olyan jeges volt, mint itthon a január. Mivel a víz átlátszó, kisebb akrobatamutatványok kellettek ahhoz, hogy mindenünk tiszta legyen… Mert ugye, a kamera mindig forog.

– Volt-e valami kapcsolat köztetek és a stábtagok között? Beszéltetek másokkal, vagy csak a celebcsapattal?

– Köztünk és a stáb között semmi kapcsolat nem lehetett. Természetesen a kincsvadászaton és a bátorságpróbán találkoztunk, fura is volt, hogy milyen sokféle ruha van rajtuk a mieinkhez képest, de csak a feladatokhoz kapcsolódó kommunikáció zajlott köztünk. Az állásával játszott volna az, aki hozzánk szól.

– Mindig forogtak a kamerák?

– Igen. Elég megterhelő lehetett az operatőrök munkája is, szerintem ők is nagyot alszanak, ha megérkeznek Budapestre! Eleve elég messze volt a tábor a szálláshelyüktől és a civilizációtól.

– Erre számítottatok? Mit tudtatok előre a kalandról?

– Én magam nem gondoltam előre semmire, mert a kalandban pont az a jó, hogy ismeretlen, váratlan dolgokkal találkozol. És eszerint éltem is meg, valószínűleg ezért is éreztem olyan oltári jól magam. A társaim nevét tudtam, azt, hogy Argentínába megyünk, feladataink lesznek, és hát annyit sejtettem még, hogy erősen fogyókúrás lesz a tábor. Nem csalódtam!

Az igazi dzsungel titkok Patritól– Volt olyan, akiben kellemesen csalódtál? És olyan, aki csalódást okozott?

– Mindenki felé nyitott voltam, mert egy ilyen együttlét pontosan az elfogadásról szól. Dániel antiszoci jellege és stílusa pont arra volt jó, hogy minket, kilencünket még jobban összekovácsolt már az is, hogy őt megtanuljuk tolerálni. Szuper csapat voltunk és vagyunk a mai napig! Mi voltunk a legvidámabb barakk!

– Hova vitt az autó az őserdőből, amikor elindultál a két műsorvezetőtől?

– A kiesés után egy szállodába mentem a „Fókusz” stábjával, akik útközben is forgattak velem. Argentínában igen nagy távolságok vannak, minimum egy órát kell menni az egyik helyről a másikra, így jó darabig zötykölődtünk, és mindenre rácsodálkoztam útközben, még a narancssárga teheneknek is örültem.

– Mit csináltál legelőször?

– Felfaltam Juditnál, a szerkesztőnél egy tábla csokit, majd a szállodába érkezve felhívtam anyukámat, aztán elindultam a helyi közértbe – még SMS-számmal a hátamon – ételt vételezni. Elég szerencsétlennek és éhenkórásznak tűnhettem, mert a pénztáros ajándékba is adott egy marék karamellát… Azt nem szeretném tudni, hogy akkor mit gondolhatott rólam!

Még több Patriról:

Szabó Patrícia: Tűsarkú az aszcendensem »

– Mennyi időt töltöttél még ott kiesés után?

– Néhány napot töltöttem még kint Argentínában, de Brazíliába is átmentem, mert arról az oldalról lehetett helikopteres repüléssel megnézni az Iguazu-vízesést. Gyönyörű volt. Ja, és shoppingoltam gyorsan egy gyűrűt és karkötőt, amelyet az ott található kőből készítenek. Sanyi barátnőjének, Orsinak is vettünk ékszert, neki is segítettem választani.

– Maradt-e valakivel jó – baráti – kapcsolat?

– Majdnem mindenkivel tartom a kapcsolatot, a hernyó testvéreimmel főképpen, meg Somával, és hát Győzivel és Sanyival is. Jövő héten pedig bulizunk, amire van, aki műsorszámmal is készül, már előre tudom, hogy egész éjjel röhögni fogunk.

– Megérte? Miért?

– Megérte-e? Életem egyik legnagyobb kalandja volt, egy újságíró jobbat el sem tudna képzelni. Nem kívülről, hanem belülről tanulmányoztam a csoportdinamikát egy realitynél, pihentem, kikapcsolódtam, megtapasztaltam a város nélküli határaimat, irtó sokat nevettem, olyan barátokat szereztem, akikkel mindig, mindenben számíthatunk egymásra, és hát bárhol képes vagyok már tüzet rakni. Kicsit féltünk is, hogy hazajövünk, és olyan erős lesz a rutin, hogy ki-ki tüzet rak a saját nappalijában esténként. Eddig megúsztuk!

Celeb.lap.hu »
Tv.lap.hu »
RTL Klub.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top