Sztárok

A színésznő még egy babára vágyik

Minnie Driver kisfia még csak két hónapja látta meg a napvilágot, a színésznő máris a kis testvéren töri a fejét.

A színésznő egyedülálló anyukaként nevelgeti a két hónapos csöppséget, de egy interjúban elárulta, szívesen vállalna még egy gyereket. Pedig a kis Henry kihordása nem volt egyszerű, a kisfiú majdnem 4 és fél kilóval született.

A színésznő elárulta azt is, hogy még nem tudta végignézni a szülése során készült fotók többségét. „Sok közülük szinte fájdalomérzetet vált ki belőlem.” Ennek ellenére Minnie szülni szeretne. „Amikor először megláttam [Henryt], bizonyossá vált számomra, hogy még egy kisbabát szeretnék” – mondta nagy mosollyal.

Henry egész idő alatt csak alszik vagy nevet, csupán egyetlen aprócska problémát okozott Minnie-nek: nem passzolnak rá az előre megvásárolt, újszülötteknek való ruhácskák. „Halloweenkor töknek öltöztettem be. Természetesen a jelmez nem volt jó rá, úgyhogy fogtam magam, levágtam a ruhácska lábát, Henryre pedig narancssárga-fekete, pókmintás zoknit adtam. A cipzárt sajnos alig tudtam felhúzni a jelmezen, így egész idő alatt arccal kifelé fordítva tartottam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top