Sztárok

Britney mint Szűz Mária?

Hol van már az az idő, amikor Britney Spears az ártatlan szűz lány karakterével tudta eladni magát, és a konzervatív Amerikában ez igen jól jövedelmezett! Valószínűleg már alig emlékszünk erre.

Most azonban rövid időre Britney újra hasonló figura bőrébe bújhatott volna. A pop hercegnőjének ugyanis felajánlották Szűz Mária szerepét egy készülő komédiában. Britney kezdetben nagyon lelkes volt, tetszett neki a forgatókönyv is, és félig-meddig már biztos volt abban, hogy elvállalja a szerepet. Végül aztán meggondolta magát, a készülő produkció producerének nagy bánatára, aki azt nyilatkozta, Britney valószínűleg családi nyomásra döntött így.

 

A hivatalos indok pedig úgy hangzott, hogy inkább zenei karrierjére koncentrál, és szeretne a következő turnén is százszázalékosan teljesíteni. Na meg persze a legfontosabb, megdönthetetlen érv, ami miatt Britney kihagyja a szerepet, az a családja, hiszen az énekesnőnek így is alig jut ideje két kisfiára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top