Sztárok

Lüszi mamája értetlenkedik

Mélységesen felháborítja Tóth Lüszi mamáját, Editet a bulvársajtó viselkedése. Szerinte őt mindenki csak bántja, pedig nem szolgált rá a vádakra.

Bár elmondása szerint esze ágában sincs bulvárszereplővé válni, mégis beült Joshi Bharat műsorába, és feldúltan adott hangot a fájdalmának a megasztáros kislány édesanyja.

 

– Ismerem ezt a pályát – mondta Edit, de a viselkedéséből mégis az látszik, hogy fogalma sincs arról, mihez adja el a gyerekét. A verseny többi énekese rendszeresen panaszkodik Editre, amiért zavarja őket, sőt rosszindulatúan bele is szól a viselkedésükbe.

A kislány tehetsége nagyon megosztja a közönséget. Egyesek szerint neki kellene megnyernie a versenyt, másokat irritál a tizenhárom éves gyerek viselkedése.

Az tény, hogy eddigi sikerét leginkább a fiatalságának köszönheti, hiszen a döntőbe jutott tíz versenyző közül ő a leggyengébb láncszem. Minden produkciója hemzseg a hamis hangoktól, és a dalválasztásai sem szerencsések.

Hogy a kislány meddig jut a versenyben, nem lehet előre megjósolni, de azon is el kellene gondolkodnia Editnek, hogy ha már most ideg-összeroppanás kerülgeti őt is, és Lüszit is, vajon van-e egyáltalán helye ebben a szakmában. A bájos pofi nagyon kevés, a hirtelen jött siker hamar elszáll, utána pedig bizonyítani kell. Rossz belegondolni, hogy mi lesz Lüszivel két év múlva, mikor már senki sem lesz rá kíváncsi, mert most Edit mindent a sajtóra fog, de később jól jönne majd, ha írnának a kislányról…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top