Sztárok

Nicole és Hugh végre együtt!

Baz Luhrmann összehozta két kedvenc színészét, és hihetetlen produkciót alkottak együtt!

Az ausztrál filmtörténet legköltségesebb produkciója, a 130 millió dollárból egy év alatt, több mint ezer szakember közreműködésével, Nicole Kidman, valamint Hugh Jackman főszereplésével készült film, az Ausztrália (hazai bemutató: december 25.) rendezője, Baz Luhrmann azt mondja, nála a film gyerekkori fertőzés eredménye.

 

A Moulin Rouge! rendezője egy ausztrál kisvárosban született és nőtt fel. Igazán kicsiben: a település összesen tizenegy házból állt, és egy benzinkútból. Az egyik ház földszintjén minden szombat délelőtt vetítést rendeztek, és amikor a vetítőgép tulajdonosa meghalt, egy ideig Luhrmann édesapja kezelte a helyi mozit.

– Akkoriban minden filmet megnéztem, és mindent imádtam – nyilatkozta a rendező. – A musicalek és a nagy léptékű romantikus filmek tetszettek a legjobban. Az a rengeteg kaland, szerelem és látvány, amely most az Ausztráliában benne van, tulajdonképpen a gyerekkorom emléke. Ahogy a végtelen, mesés táj is, amely nélkül ez a film szintén elképzelhetetlen volna.

 

Forrás: IC Press

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top