Sztárok

Új családtag az énekesnőnél

A Megasztárban sokáig nagy esélyesnek tartott Farkas Zsófi szíve egyszerre szomorú és boldog. Hosszú évek után meg kellett válnia hű társától, de a helyére egy új jövevény érkezett.

– Sajnos Boogie kutyám idő előtt eltávozott az örök vadászmezőkre – árulta el Zsófi. – Egy hónappal később rájöttem, hogy kutya nélkül nem vagyok ember, így keresgetni kezdtem a befogadásra váró bokszerek között, mert örök szerelmem ez a fajta. A Noé állatotthon bokszerfajtamentőinél akadtam rá Naboura, akivel rögtön eldöntöttük, hogy mostantól ő jön velem kirándulni! Irtó jó fej kiskutya, és tanulékony. Most három hónapos, és már ül, ott marad, viszem mindenhova, ahová csak lehet. Járunk próbákra, stúdióba, igaz, színpadon még nem volt, de ami késik, nem múlik.

 

 

Zsófit nem keserítette el, hogy kiesett a Megasztár versenyéből, tovább dolgozik, és egyre több felkérést kap az ország különböző helyeiről.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top