Sztárok

Bódiék kiutálták Virágot is

"A sztárok a fejükre estek" című műsor eddig sem bővelkedett túl sok izgalomban, de ezen a héten két olyan szereplő hagyja el a sivatagot, akik legalább néha kinyitották a szájukat.

A Bódi házaspár, Guszti és Margó korábban szerethető, kedves embereknek tűntek a képernyőn keresztül, Afrika azonban belőlük is kihozta az agresszivitást és a fondorlatosságot.

Nehéz lehet az élet Margó közelében, ha otthon is úgy viselkedik, mint a kamerák előtt. Utálkozva mond véleményt bárkiről, és számára láthatóan senki sem üti meg a szintet.

 

Először Csősz Bogit fúrta ki a csapatból, majd Voksán Virág ellen kezdett személyes háborúba. A modell minden mozdulatát kritizálva, lenézve sikerült elérnie, hogy a nézők kiszavazzák a játékból. Fiala Jánossal már az első napokban csatázni kezdtek, aminek következtében nem is állt velük többé szóba. Oláh Ibolya is szálka Margó szemében, így várható, hogy a jövő héten ellene kezd majd furkálódni. Guszti mindenben mélységesen egyetért feleségével, így ketten vannak olyan erősek, hogy maguk mellé állítsák a befolyásolható és önálló véleményt nem alkotó Fekete Lászlót is. Kozso és Kucsera Gábor egyelőre nem zavarja Bódiék köreit, de az őket vendégül látó busman közösséget lassan sikerül teljesen leigázniuk.

A héten Voksán Virág mellett Fiala János is távozott a Kalahári-sivatagból, aki már az első napokban haza akart menni. Nem talált magának szimpatikus embert a csapatban, és szellemi fölényét hangsúlyozva szép lassan szinte mindenkivel összeveszett, majd az utolsó napjait már szinte teljesen egyedül, befordulva töltötte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top