Sztárok

Szörfözéssel a házassági problémák ellen

Julia Roberts okos asszony. Ahelyett, hogy folyamatosan zsörtölődne amiatt, hogy férje, Daniel Moder túl sokat szörfözik, más taktikát választott: ő maga is deszkára pattant.

Az amerikai színésznő és az operatőr házassága nem idilli, de jól működik. Van azonban egy dolog, amely állandóan vita tárgyát képezi közöttük. Daniel szenvedélyes szörfös. Amikor nyaralni mentek, több időt töltött a vízben, mint a felesége és a gyerekei mellett.

Julia Roberts egy ideig morgolódott, aztán úgy döntött, más taktikát választ. Férje nem kis meglepetésére maga is szörfdeszkára szállt, és a hullámok közé merészkedett. A pár egyik ismerőse szerint Julia belátta, hogy nincs értelme állandóan hisztizni valami olyan dolog miatt, amely Dannyt boldoggá teszi. A viták helyett inkább beiratkozott egy szörftanfolyamra.

A 41 éves színésznő közben annyira rákapott a szörfözésre, hogy reggelente alig várta, hogy a hullámok közé vesse magát. Ezek után csak amiatt bosszankodhat, hogy nem próbálta ki ezt a sportot korábban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top