Sztárok

Hisztis sztárok – fotóval

Sok sztár úgy tartja, azért népszerû a producerek körében, mert nem hisztis, mások helyettük is toporzékolnak és csapkodnak, ha úgy hozza kedvük. Naomi Campbell, Prince és Teri Hetcher a híresen hisztérikus sztárok közé tartoznak.

A hiszti hozzátartozik a sztárok magánéletéhez – szerepéhez, imázsához és hiúságához. A legtöbb hírességnek szüksége van a teljes magabiztosságra, ami ahhoz vezet, hogy elteljen önmagától, és önzővé váljon. Kötözködő, piszkálódó és követelőző lesz.

Szépségén és változatos életmódján túl Naomi Campbell arról is híres, hogy kifejezetten hisztis teremtés. Szeszélyes, hisztis díva, akinek senki nem mer nemet mondani, és aki mindig mindenhonnan elkésik. Állandóan versenyt fut az idővel, de mindig az utóbbi arat győzelmet felette. A cipők és a férfiak a gyengéi. Csaknem 1000 pár lábbelivel rendelkezik, de különösen nagy bánata, hogy negyvenes lábán nem mutatnak igazán jól a kecses darabok.

Teri Hatcher számára a sikert a Superman-sorozat hozta meg anno, s most az egyike a Született feleségek főszereplőinek. A sorozatban Susan-ként egy harmincas éveinek végén járó egyedülálló anyát alakít, akinek magánélete mindig romokban hever. Sajnos a való életben sem áll távol ettől az igazság. A Teriről szóló hírek mind attól hangosak, hogy a színésznő nem találja az igazit, még így, túl a negyedik X-en sem… Sokszor érték olyan vádak a sztárt, hogy hisztis, elviselhetetlen dühkitörései vannak, s bár a Született feleségekben ő keresi a legtöbbet, de nem csoda, hogy nem talál magának párt.

A zsenialitással együtt jár a hisztéria? Ki tudja, mindenesetre Prince-nél a kettő együtt jár. A zenész annyira hiú és akaratos, hogy például már többször is perrel fenyegette meg saját internetes rajongói oldalát is. Többnyire azt követelte, hogy vegyék le az összes róla készült fényképet, mert azok nem az előnyös oldalát mutatják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top