Sztárok

Nagyon állatbarát híresség

Sok négylábú örülhetett, amikor Károly herceg felesége, Camilla megjelent egy állatkórház rendezvényén Hertfordshire-ben. Az asszony nyitotta meg ugyanis az intézmény új szárnyát, amely nyolcmillió fontba kerül.

Az egész királyi család nagy állatbarát, és Camilla sem lóg ki a sorból. Az asszonynak ezen a rendezvényen egy Bond névre hallgató cocker spániel volt a kedvence, amely azonban csak egy a 8500 állat közül, amelyek évente az állatklinikára kerülnek. Az állatkórház azért is híres, mert a bővítéssel most már a legnagyobbnak számít Európában. Károly herceg felesége sokat időzött az intézményben, még számtalan beteg állatot meglátogatott, beszélgetett az állatorvosokkal és az orvostanhallgatókkal.

 

A kórházat modernsége és felszereltsége miatt számos emberekre specializálódott intézmény is megirigyelhetné. Az itt dolgozók száma is magáért beszél: 80 orvos és 1200 hallgató foglalkozik az állatokkal. Új műtőket is építettek, és van egy hidroterápiás medence, amely szintén elősegíti az állatok gyógyulását.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top