Sztárok

Beckham kiosztotta Tomot

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor eddig tartott a Cruise–Beckham házaspárok barátsága. Az egymás szomszédságában élő celebek korábban rendszeresen összejártak, de a focista most megelégelte a színész rámenősségét, és kiebrudalta a házából.

Hónapok óta téma Amerikában, hogy Tom Cruise nagyon szeretné, ha David és Victoria is az ő egyházához tartozna. Beckhamék eddig csak finoman utasították el a kérést, most azonban betelt náluk a pohár, a színész ugyanis megpróbált beleszólni a fiaik nevelésébe is.

A kis Romeo éppen egy tábla csokit próbált örömmel elfogyasztani, mikor Tom erőszakosan rászólt, és kioktatta. Davidnél itt szakadt el a cérna, és megkérte barátját, hogy a saját gyermekét nevelje.

A két asszony, Katie és Victoria egyelőre nem vesznek részt a kirobbanóban levő háborúban, de ha így folytatják, még az is lehet, hogy az egyik családnak költöznie kell.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top