Sztárok

Miért éppen Lüszi?

A Megasztár 4. eddig kiesett versenyzői értetlenül állnak a tény előtt: a műsorok alatt probléma adódott a szavazások körül.

Internetes fórumok tucatjain olvashattuk a héten a felháborodott rajongók bejegyzéseit. Nehezményezték, hogy hiába próbáltak szavazni kedvenceikre, a mobilszolgáltatótól olyan választ kaptak, mely szerint a voksuk érvénytelen volt. Bencsik Tamara kiesése megdöbbentette a nézőket. A szakma által is a mezőny legtehetségesebb előadójának tartott lányt a tizenhárom esztendős, hamisan éneklő Tóth Lüszi megelőzte. Korábban Ambrus Rita kapcsán is felvetődött a kérdés: miért nem lehetett rá szavazni? Az énekesnő szimpatizánsai is hiába nyomkodták a telefonjaikat, nem tudtak szavazni.

A műsor zsűrijét is komoly kritikák érték az internetes oldalakon. Valóban, elég nehéz elhinni, hogy Tamara és Lüszi közül a nagybecsű zsűri a középszerűnek is csak kegyesen nevezhető fruskát juttatta tovább.

Szombaton este újabb versenyző hagyja el a színpadot, de most már csak bizakodhatunk, hogy ezúttal végre az ítészek és a „rajongók” is belátják, hogy a kislánynak nincs keresnivalója a Megasztár dobogóján.

Az idei mezőny sajnos gyengére sikeredett, és azt a néhány tehetséges fiatalt, akik vihették volna valamire, hamar kiszórták a műsorból. Elég nehéz elképzelni, hogy akár Lüszi, akár a szintén komoly énektudásbeli problémákkal küzdő Fekete Dávid lenne az év hangja.

Gondoljuk csak végig, a korábbi versenyekben kik kerültek be a legjobb háromba? Tóth Vera, Oláh Ibolya, Gáspár Laci, Caramel, Tóth Gabi, Palcsó Tamás, Rúzsa Magdi, Póka Angéla, Varga Feri vagy Szabó Eszter tehetségét nem lehet megkérdőjelezni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top