Sztárok

Medveczkyt a kirúgás fenyegeti

Előfordulhat, hogy új tagot kell keresnie az RTL Klubnak a Szombat esti láz zsűrijébe, ugyanis komoly problémáik adódtak Medveczky Ilonával.

A táncművésznő „mosolygó gyilkosoknak” nevezte azokat, akik a szemébe dicsérik, majd a háta mögött vagdalkoznak. Ilona nehezményezte, hogy az új széria első adásában a műsorvezető, Ördög Nóra úgy konferálta fel: az utolsó tánca következik. Abból is félreértés adódott, hogy miért viselte a szinte semmit sem takaró ruhát a felvételen. A művésznő állítja, rákényszerítették a jelmezt, a csatorna viszont ennek pont az ellenkezőjét mondja. Állítólag ő nem volt hajlandó felvenni a Náray Tamás által tervezett ruhát.

 

„Azt fontolgatjuk, hogy megköszönjük neki a közös munkát” – nyilatkozta az RTL Klub kommunikációs vezetője, Ilona pedig továbbra is makacskodik, holott egyértelműen a csatornának köszönheti, hogy újra rivaldafényben lehet. Éveken át panaszkodott a lapokban, hogy nagyon kevés a nyugdíja, és a kora miatt nem kapott már felkéréseket sem. A Szombat esti láz kapcsán újra népszerűvé vált, bár megnyilvánulásaival nem aratott mindig sikert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top